Montáž a údržba
Informace o fontánkách

Informace o fontánkách

Fontány jsou velmi silné generátory energie, oživují daný sektor (peníze, zdraví, vztahy ,...) hlavně díky svému tvaru, materiálu a barevné symbolice. Každá fontána, kterou nabízíme má svou symboliku, která se dá velmi dobře využít při zařizování, harmonizaci a programování vašeho prostoru podle zásad Feng shui. Fontány jsou považovány za silné nosiče světla s harmonickými vibracemi, které mají silný vliv na tělo, mysl a duši.

 

Do bytu i na zahradu, tady všude lze použít krásné fontány. Fontány, které nabízíme jsou vyrobeny v mnoha podobách, ze kterých si tu pravou vybere každý. Dodávají nádech luxusu. Jejich pořízení je přesto velice snadné a nečekaně také dostupné.

 

Chcete-li zkrášlit svůj domov, kancelář, nebo firmu, případně někoho originálně obdarovat? Marně přemýšlíte nad vhodným řešením? Fontány jsou dobrou volbou. Nejenže jsou krásné, ale také velice praktické. Pokojové fontány totiž díky neustále cirkulaci vody fungují jako přirozený zvlhčovač vzduchu. 

 

Pokojové fontány (neboli domácí fontány) jsou určeny do vnitřích prostor. Svojí přítomností dokreslují příjemnou a klidnou atmosféru. Tekoucí voda je pro lidské ucho jedním z nejpříjemnějších zvuků vůbec. Pokojové fontánky a domácí fontány jsou proto v naší republice velmi oblíbené.Pokojové fontánky jsou převážně krásnými bytovými doplňky, navíc ale díky příjemnému zvuku šplouchání vody navozují příjemnou atmosféru a působí na člověka relaxačním účinkem. Šplouchání a bublání vyvěrající vody navozuje pocity pohodlí, bezstarostnosti a uvolnění. Zkuste si doma trochu té relaxace a poseďte v pohodlí domova u vaší domácí fontány. Většina fontánek je vybavena s halogenovým osvětlením, některé mají i LED osvětlení, takže kromě bublání i příjemně prosvětlují vyvěrající vodu, efekt je vskutku krásný.

 

Pokojové fontány jsou oblíbené mezi muži i mezi ženami. Jejich uklidňující účinek je nám všem jistě znám. A právě proto jsou pokojové fontány velmi oblíbené. Hledáte něco rozměrově většího? Zahradní fontány a pokojové fontánky vybírejte na e-bazenyjezirka.cz

 

Velice krásné jsou i zahradní fontány. Na zahradě stačí kousek místa a můžete si dopřát relaxace při jemném šplouchání vody. Zahradní fontány je možné samozřejmě umístit stejně tak do interiéru. Pro velký výběr fontán na výběr lze tuto skvělou dekoraci umístit do mnoha míst. Můžete umístit fontánu také do wellness interiérů, restaurací, barů, škol, recepcí, kanceláří a dalších prostor, kde vynikne jejich krásný design. Všechny fontány jsou přímo malými uměleckými díly, kde se můžete kochat na hře světla, vody a proudění.

 

Fontány jsou úžasnou dekorací – bytoví a zahradní designéři přesto nezaháleli a vytvořili fontány s halogenovým nebo LED osvětlenímd. Světlo, které prostupuje protékající vodou, vytváří jedinečnou ozdobu. Osvětlené fontány jsou posledním výkřikem návrhářských trendů a způsobem, jak originálně zaujmout. Představme si nádhernou fontánu s osvětlením na své zahradě nebo jiném místě. Rychle si získáte pozornost všech. Přes den, s blížící se tmou a zvláště v noci a na tmavých místech.